Formandens beretning til generalforsamlingen den 07. december 2013. kl. 09.00


Matcherne blev i år afviklet på en del nye baner, men også et par gode afprøvede baner. Vi lagde ud på Vallensbæk, som vi har spillet år tilbage, i rimeligt vejr og forholdsvis beskedne scorer, men det var jo også åbningsmatchen.
Derefter en relativ ny bane – for os - i Frederikssund, som vi ikke har spillet i AR de sidste 10 år. Forudsigelserne for dagen var regn – det bidrog til en del bekymring hos arrangøren og nogle deltagere. Vi fik regn – nogle få dråber på vej til golfbanen , men alle mødte kampberedte op i regntøj. Efter velkomst og oplysning om dagens spil gik turen til 1. tee- sted , hvor holdene blev sendt af sted – i tørvejr.
Weekend turen gik denne gang til det fynske, Flemming havde fundet et godt konferencehotel ved Odense, hvor værelserne var klar da vi kom. Stor var Flemmings overraskelse dog, da manden i receptionen sagde til Flemming, at hans hustru allerede havde hentet nøglen til deres rum?! Det viste sig, som flere af os andre oplevede, da vi checkede ind, at når vi sagde Afterrock genkendte de ikke lige reservationen, men ved Flemming Jensen gik det bedre, så Else var den først ankomne...... Bestyrelsen hentede diverse drikkevarer, så der var ”sundown'er” til alle, og herefter indtog vi en glimrende middag og sluttede ”på første sal”, hvor der stod et pool bord, hvor vi forsøgte, med indtil flere sæt regler, at spille lidt, men morsomt var det i hvert fald.
Lørdagen startede vi - ikke i det bedste vejr - med at spille Blommenslyst og alle kom gennem den dejlige bane. Efter endnu en gang sundown'er, fik vi en dejlig 3 retters menu og en hyggelig aften. Søndagen kørte vi til Nyborg for at afslutte weekenden med en runde på Sct. Knuds banen. Her viste naturen sig fra den værre side, idet man nærmest skulle være fisker fra Esbjerg for at kunne klare den slagregn, som der herskede de første ca, 3 huller, men herefter klarede det op og de fleste gennemførte og fik set og spillet det fantastiske hul 16 langs vandet, blandt mange flotte huller på denne bane.
Herefter fik vi dejlig frokost samt overrækkelse til vinder (Mogens), runner up Finn samt overrakt en præmie (i form af en række spændende øl) til sidste års weekend vinder (Ina), hvor hun sidste år kun fik vores nye vandrepokal.
Næste gang vi mødtes var ved Slagelse, hvor vi spillede Trelleborg – ”banen hvor alt kan ske”, her fik den tidligere formand for år tilbage bl.a. rekorden for korteste spil i turneringsregi......En fiber på første udslag resulterede dengang i, at Flemming måtte trække sig efter første hul. Dog ikke denne gang, da han ikke spillede denne match, men stod for matchen, som ”stand in” for Else. En trussel om at det var sidste gang Hr. Jensen stod for en match, som vi skulle afvikle i regnvejr, var nok til at det dårlige vejr fortrak sig og vi fik en dejlig runde uden regn.
Herefter indtog vi Ishøj med højt humør, vejr og score som blev sæsonen højeste med 25,9.
Et nyt bekendtskab kom herefter med Kokkedal, som er en dejlig park bane, dog var hul 14 - et kort par 4 hul lige under 300 meter - , med en pind placering som umuliggjorde et eneste point til nogen af os ……
Der var også en del brok i klubhuset, da en gruppe, spillede hulspil og efterlod 3 hold på hullet, indtil de besluttede at dele dette ikke spilbare hul.
Vi sluttede af med Greve golfklub, i dejligt vejr og et meget svært hul 17 i modvind, alle kom dog igennem – de fleste dog med en streg på hullet..
Denne sæson var også året hvor vi tog et nyt ”Dagens Spil” i brug for alle, og gennem sæsonen har der været mange fine kreative bud på diverse spil om bl.a. tid for gennemførelse, slag for et given hul, ramt green på par 3 huller og meget mere. Og det er mit indtryk, at det giver en fornyet spænding og noget alle kan deltage i, aktive som passive. Økonomisk er det gået lidt bedre end budgetteret, væsentligst pga. det indførte ”Dagens spil” samt lavere deltagelse til matcherne.
Status for medlemmer er, at vi jo desværre måtte sige farvel til et skattet medlem, samt har optaget 2 nye aktive medlemmer i perioden, så status er, at vi er 17 aktive og 4 passive medlemmer. Bestyrelsen har afholdt 1 møde i perioden og referat er lagt ud på hjemmesiden.
Tak til bestyrelsen for godt og inspirerende samarbejde og igen speciel stor tak til matchlederne igennem sæsonen og for fortsat at forsøge at finde nye spændende baner. Endelig fortjener alle matchlederne en stor tak for så mange spændende ”dagens spil” gennem sæsonen.

Formand Frost