Formandens beretning til generalforsamlingen den 01. december 2007. kl. 09.00

Sæsonen 2007 var på mange måder lidt anderledes end de sidste sæsoner, hvilket vil fremgå af nedenstående redegørelse.
Åbningsmatch på Fredensborg startede i strålende solskin, men midt i matchen åbnede himlen sine sluser og det var nogle våde spillere som kom ind på 18 hul.

Match 2 på Køge som for flere medlemmer var en ny oplevelse. Banen var i fin form og det var pigerne også, da de løb med ” sølvtøjet ” . Matchlederen var sygeliggende, så ” Overordnet Matchleder med assistent ” måtte træde til blot et par timer før første bold skulle starte.

I match 3 måtte ” Overordnet Matchleder med assistent ” igen træde til på grund af længere tids sygdom hos den udpegede matchleder, så denne gang var der bedre tid til at arrangere en match på Rønnede. Måske fordi skulle vise vi kunne gøre det bedre end sidste gang, men det er nu tvivlsomt om dette lykkedes.

Et selvvalgt sexs m/k udvalg havde påtaget sig at arrangere weekend turen Og hvilken arrangement ! Det var henlagt til Elisefarm i Sverige, som viste sig at være en herlig nedlagt Herregård og hvor vi fik hele hovedbygningen som ” klub lokale ”.
Efter alle var ankommet fredag aften – Hans Henrik traditionelt forsinket og Bent havde været på sightseeing ”Skåne Rundt” - kunne vi indvi vores nye lokaliteter, som viste sig at have en gourmet restaurant i golfklubbens lokaler og senere tilbagetrukket i vores eget klubhus samledes vi i ” et kæmpe stort komsammen –og samtale køkken ” Dette omfattede dog ikke alle, som med Leif besiddende magten - læs fjernbetjeningen – styrede løjerne i fjernsynsstuen.
Aftenen gik fint og næste morgen var vi klar til at spille Elisefarm som viste sig at være en” Hedebane ” med noget uhyggeligt græs i siderne og meget smalle fairways. Vi fik kæmpet os igennem og efter lidt afslapning, hvor enkelte fattede mod til at gå i swimmingpoolen samledes vi til middag med spændende indslag fra holdene med de opgaver som var blevet uddelt om morgenen.
Hjemme i klubhuset var det tid til præmieuddeling og til forsamlings store glæde genopstod vores ” Juhu piger ” i en om muligt bedre udgave. Det var festligt, flot fejende og på enhver en måde et godt indslag, hvor det skal nævnes at Leif styrede løjerne.
Næste dag spillede vi Brösjö Kloster som er en dejlig parkbane med noget besværlige greens. Efter en god lunch kunne vi vende tilbage til DK med en god oplevelse i bagagen.

6. Match var Karl Eriks debut som matchleder og han have valgt en flot, men meget udfordrende og kuperet bane i Dragsholm. Der blev nævnt ” skildpadde greens ”, da alt rullede af. Men en dejlig dag , hvor vejret blev bedre og flere hold fik lejlighed til at veksle ord med ” Bissen ” . Alt i alt et godt debutarrangement af Karl Erik.
7. Match . ” Overordnet Matchleder med assistent ” havde på forhånd påtaget sig denne opgave, men desværre kunne det ikke lade sig gøre på Greves nye bane, men blev henlagt til en også ny bane i Vallø. Et spændende bekendtskab med nogle ganske vanskelige indspil til green, hvor mange måtte se gode indspil rulle tilbage, hvor de kom fra.

Desværre blev 2007 præget af, at vi har haft flere langtids syge medlemmer, så vi har ikke helt været så mange matchdeltagere som forventet, men vi håber at blive flere næste sæson.

Vi har i 2007 med Hans Henriks hjælp fået etableret en ganske fornem hjemmeside, som indeholder de fleste væsentlige oplysninger, som vi har behov for Efter indkøringen har vi besluttet, at siden skal låse med et pass word, så vi kan anvende den mere som kommunikations- og viden delings forum imellem medlemmerne uden andre kan se hvad der foregår. Men en stor tak til Hans Henrik for et solidt og flot arbejde.

Der har været sat kræfter i gang til design af et logo for klubben og Sigrid har budt ind med flere gode input, som var til en vejledende afstemning på weekend turen og de ” bedst placerede ” drøftes op på generelforsamlingen. Tak til Sigi.

Iza passer godt på vores økonomi, som er sund og vi har bevaret vores ” egenkapital ” og sammen med bødekassemesteren er det lykkedes at få lagt lidt til side til dårligere tider.

Der har i året været afholdt et enkelt bestyrelsesmøde og igen måtte vi erkende det tager en weekend at gennemfører.

Der har ikke været fragang af medlemmer, men vi har så glædeligt optaget et nyt medlem - Ole Kamstrup - som har et mangeårigt ansættelsesforhold til RW og Ole er så hjertelig velkommen.

En stor tak til alle som har hjulpet til med , tak til Bent for sponsorbolde, tak til bestyrelsen for et godt samarbejde og en speciel tak til overordnet matchleder + assistent, som med kort varsel har måtte træde til ved frafald.

Formand Jensen