Logo

Året 2013.

Matcherne blev i år afviklet på en del nye baner, men også et par gode afprøvede baner. Vi lagde ud på Vallensbæk, som vi har spillet år tilbage, i rimeligt vejr og forholdsvis beskedne scorer, herefter Frederikssund hvor forudsigelserne for dagen var regn – det bidrog til en del bekymring hos arrangøren og nogle deltagere. Vi fik regn – nogle få dråber på vej til golfbanen , men alle mødte kampberedte op i regntøj. Efter velkomst gik turen til 1. tee- sted , hvor holdene blev sendt af sted – i tørvejr.

Weekend turen gik denne gang til det fynske, Flemming havde fundet et godt konferencehotel ved Odense, hvor værelserne var klar da vi kom. Stor var Flemmings overraskelse dog, da manden i receptionen sagde til Flemming, at hans hustru allerede havde hentet nøglen til deres rum?! Det viste sig, som flere af os andre oplevede, da vi checkede ind, at når vi sagde Afterrock genkendte de ikke lige reservationen, men ved Flemming Jensen gik det bedre, så Else var den først ankomne...... Bestyrelsen hentede diverse drikkevarer, så der var ”sundown'er” til alle, og herefter indtog vi en glimrende middag og sluttede ”på første sal”, hvor der stod et pool bord, hvor vi forsøgte, med indtil flere sæt regler, at spille lidt, men morsomt var det i hvert fald. Lørdagen startede vi - ikke i det bedste vejr - med at spille Blommenslyst og alle kom gennem den dejlige bane. Efter endnu en gang sundown'er, fik vi en dejlig 3 retters menu og en hyggelig aften.
Søndagen kørte vi til Nyborg for at afslutte weekenden med en runde på Sct. Knuds banen. Her viste naturen sig fra den værre side, idet man nærmest skulle være fisker fra Esbjerg for at kunne klare den slagregn, som der herskede de første ca, 3 huller, men herefter klarede det op og de fleste gennemførte og fik set og spillet det fantastiske hul 16 langs vandet, blandt mange flotte huller på denne bane. Herefter fik vi dejlig frokost samt overrækkelse til vinder (Mogens), runner up Finn samt overrakt en præmie (i form af en række spændende øl) til sidste års weekend vinder (Ina), hvor hun sidste år kun fik vores nye vandrepokal.

Efteråret startede på Trelleborg – ”banen hvor alt kan ske”, her fik den tidligere formand for år tilbage bl.a. rekorden for korteste spil i turneringsregi......En fiber på første udslag resulterede dengang i, at Flemming måtte trække sig efter første hul. Dog ikke denne gang, da han ikke spillede denne match, men stod for matchen, som ”stand in” for Else. En trussel om at det var sidste gang Hr. Jensen stod for en match, som vi skulle afvikle i regnvejr, var nok til at det dårlige vejr fortrak sig og vi fik en dejlig runde uden regn. Herefter indtog vi Ishøj med højt humør, vejr og score som blev sæsonen højeste med 25,9.
Et nyt bekendtskab kom herefter med Kokkedal, som er en dejlig park bane, dog var hul 14 - et kort par 4 hul lige under 300 meter - , med en pind placering som umuliggjorde et eneste point til nogen af os …… Vi sluttede af med Greve golfklub, i dejligt vejr og et meget svært hul 17 i modvind, alle kom dog igennem – de fleste dog med en streg på hullet..

Julematch og generalforsamling foregik i år på Roskilde, hvor vi fik spillet 9 hullers texas match i en ”halv pelikan af blæsevejr” hvorefter vi var klar til dejlig julefrokost, hvor restauratøren forkælet os.

Klubmester 2013                   Finn Frost
Højeste gennemsnit 2012     Sigrid Knörzer
Flotteste julehat                    Iza Brøsch
Flotteste juleslips                  Flemming Jensen