Logo

Året 2012.

Åbningsmatch i Hedeland i april, efterfulgt af Kalundborg i maj.

Weekendturen som blev arrangeret af Sigi og Finn blev et tilbagevenden til Pronstrofer Krug med baggrund i de gode erfaringer vi havde fra tidligere. Og vi blev ikke skuffet.
Alt var ved det gamle, og uden den mindeværdige dessert, hvilket der ikke var mange, som protesterede over. Efter en glimrende middag fredag aften blev der hygget på en af terrasserne og vi fik afprøvet hvor mange ”After Rockere ” der kunne være på et værelse til Tysklands EM kamp, som i øvrigt blev vundet sikkert over Grækenland.
Lørdag havde vi fint vejr og efter en veloverstået match på golfklub Sülfeld's flotte park bane, indtog vi en dejlig frokost i klubhuset. Vel ankommet tilbage til kroen, var der tid til afslapning inden endnu et god 3 retters middag og gevaldig hygge.
De bange anelser om søndags vejr, blev søndag morgen bekræftet, idet det regnede i tykke tove. Under morgenmaden blev truffet den historiske beslutning, at søndagsmatchen måtte aflyses og lige så historisk – for første gang i klubbens historie – havde vi præmieoverrækkelse i forbindelse med morgenbordet og første pladsen gik til Ina mens Mogens blev runner up. Der blev indført en ny tradition, idet Ina fik en vandrepokal (figur) som weekendmester. Humøret var som sædvanlig højt.

Efteråret bød på et gensyn på Køge i august, Harekær i september, Ledreborg i oktober og en nybane i form af Dragør i november, hvor rygterne siger man skulle holde udkik efter en Rødvingede Braksvale, (til info er det en sjælden vadefugl som ikke er set på disse kanter de sidste 17 år, den ligner en svale, og har slået sig ned i Klydesø fuglereservat på Vestamager. Den er usædvanlig blandt vadefugle, fordi den sjældent henter sin føde på eller i jorden, som en normal vadefugl, men derimod jager i luften på samme vis som de elegante svaler.)
Julematch og generalforsamling fulgte tidligere år og blev afholdt på Mølleåen, hvor det i år var muligt at spille en 9­ hullers Texas match og herefter blev indtaget en glimrende julefrokost

Klubmester 2012                   Finn Frost
Højeste gennemsnit 2012     Finn Frost
Flotteste julehat                    Sigrid Knörzer
Flotteste juleslips                  Flemming Jensen