Logo

Året 2010.
Åbningsmatch på Hedeland og herefter Ishøj som opvarmning til weekendmatchen.
Weekendturen blev afholdt den 18. til og med den 20. juni. Formanden havde arrangeret ( men pga. fravær tog Joe over for resten af arrangementet.
Planlagt at det skulle afholdes på Tambohus Kro – det ligger ret langt nord på i Jylland og stedfæstes via Thyholm. Det er et fremragende sted med udsigt udover Limfjorden og Jegø. Sidstnævnte var engang det suverænt største samlingspunkt for fiskeri i ”fjorden” inden Vesterhavet brød igennem digerne og skabte den Limfjord vi kender i dag.
Else besøgte øen og den lille fine kirke og var ved at blæse af broen på vej hjem. Det der med at ”blæsten går frisk over Limfjordens vande” o.s.v. er ikke helt skævt.
Fredag aften mødtes vi i baren og fortsatte med en 3-retters menu. Det var godt. Under middagen blev det imidlertid fortalt at et medlem af klubben havde sendt Hans-Henrik nogle flasker vin i den tro at H-H var blevet gift. Nogle hævdede skilt. H-H var tavs som graven.
Lørdag spillede vi Golfclub Storådalen i Holstebro. En fremragende bane med en ligeså fin efterfølgende frokost.
Om aftenen mødtes vi igen-igen i baren og nød senere en fortrinlig middag.
Rygterne om H-H fra fredagen var ikke enkle at lægge fra sig. Omend klubben ikke er uformuende syntes det, at vin til H-H var lige i overkanten (giftermål eller skilsmisse?) så H-H fik en halv liter madlavningsfløde. Set i bakspejlet burde det nok have været to ¼ liter madlavningsfløder – det ville have gjort en eventuel bodeling nemmere. H-H var og er stadig tavs som graven.
Søndag testede alle medlemmer ved at vi skulle af sted senest kl. 07.45. for at spille Harre Vig Golfklub (ved Roslev). Endnu en formidabel golfbane. Og et fint spisested. Vinderen blev ”the usual suspect” Tove med 57 stableford point over 2 dage og runner up Mogens med 51 point.
Der blev kysset og krammet og så tog vi hjem med gode minder i bagagen.
Efter restitution ovenpå weekendturen spillede vi Møn i juli, Skovbo i august , Køge i september og afsluttende med Vallø i oktober Generalforsamling traditionen tro på Mølleåen , men desværre var banen dækket af en halv meter sne, så julematchen måtte opgives, men til gengæld blev der - under stort engagement - gennemført en række spil og gættelege, som Leif&Grete med vanlig omhu havde forberedt.

Klubmester 2010: Ina Schwalm
Højeste gennemsnit 2010: Tove Duus
Flotteste julehat: Else
Flotteste juleslips: Hans Henrik.