Logo

Året 2009.
Vallø lagde bane til åbningsmatchen. Næste match var på Sydsjællandsk Golfklub, men den måtte dog udsættes pga. vejret. Matchen blev dog afviklet på et senere tidspunkt af sæsonen Herefter et nyt bekendtskab med banen i Trelleborg i Sverige

Weekendmatch igen i august . Arrangementsudvalget - bestående af Sigi, Finn F. , Helge og med Iza som økonomisk konsulent havde fundet frem til vi skulle en tur til det nordlige Tyskland.
På vej ned igennem det smukke landskab om fredagen havde nogle medlemmer valgt at spille en runde golf på Golf Club Hohwachter Bucht og andre spillede Fehmar banen.
I løbet af eftermiddagen ankom medlemmerne i strålende sommervejr og højt humør til vores opholdssted Pronstorfer Krug 20 km nordvest for Lübeck og centralt i forhold til de valgte baner.
Alle var meget spændte efter udvalgets bekrivelse af stedet.
Alt var planlagt til mindste detalje og aftalt skriftligt, dog kunne det konstateres , at kromutter tilsyneladende ikke helt var opmærksom på dette.
Ved værelsestildelingen fik After Rock ikke de rum, der udtrykkeligt var blevet lovet og hvis der findes et felt højere end ” det røde felt ” var det det, som flere kvindelige medlemmer røg op i og blev der et stykke tid, mens de mandlige medlemmer fik forsynet sig med en fadøl og fortrak ud i ” kaffehaven ”.
Alle var dog klar til at indtage velkomstmiddag, som vil blive husket for en ganske ” særegen og mildest talt meget uheldig ” dessert, som vel nærmest kan beskrives som rismelsgrød tilsat noget kirsebærssovs af ubestemmelig konsistens.
Senere samledes vi på terrassen midt imellem arealet, hvor vi havde de fleste værelser samlet. Der var hyggeligt samvær og støjniveauet steg væsentligt, hvilket kl. 22.30 fik et tysk ægtepar – som havde været så uheldige at få værelse på 1. St. sal lige over vores festterrasse - til at kræve ” rue bitte ” med trussel om vandfald ned over ” de stakkels After Rockere”.
Ved morgenappellen dagen efter viste det sig, at den gode krofatter havde byttet om på banerne i forhold det aftalte, så lørdagsmatchen blev afviklet på Bad Segeberg.
Det skal nævnes, at krofatter – Jürgen – også havde forpagtet restauranten på golfbanen .
Vi havde en tidlig start tid, så der blev mulighed for en ” morfar ” inden vi samledes til middag – denne gang ved et langbord – og en noget bedre menu hvad angår desserten end foregående aften. Det tyske ægtepar havde forladt kroen- måske planlagt ??- så der var atter liv på festterassen.
Festudvalget havde udleveret en tipskupon med 9 kampe som skulle udfyldes og afleveres inden vi kunne få lov til at indtage forretten, Forventningerne til aftenens underholdning var derfor store bl. a. fordi beskrivelsen af nogle kampe havde et lidt ” frækt ” tilsnit. Det frække udeblev, men der blev slået, suttet og vist lungekapacitet som ikke tidligere set i klubbens historie.
De fleste havde misforstået den gennemgående konkurrance i dagens match, men Henning havde gennemskuet og som den spiller som fik flest bolde i bunkers fik han overrakt en citronmåne-sandkage.
Og således gik aftenen, men alle var igen i seng før kl. 24.00. Ser vi en trend ????? Næste dag skulle vi så spille Waldshagen . Alle kom flot igennem og Iza havde fornuftigt bestilt god solid tysk bondekost, så vi havde kræfter til hjemrejsen, som for nogle var videre på ferie.

Efterårets matcher medførte spil på Næstved Golfklubs bane ved Karresbækminde og på Odsherred Golfklub ved Højby i Vestsjælland. Afslutning på Roskilde.
Generalforsamling / julematch traditionelt afholdt på Mølleåen.

Klubmester 2009: Sigrid
Højeste gennemsnit 2009 : Tove
Flotteste julehat: Iza
Flotteste juleslips: Finn F.