Logo

Året 2008.
Åbningsmatchen var valgt henlagt til Sorø efterfulgt af et nyt bekendtskab med spil på Harekjær og også den nye bane i Ishøj blev afprøvet.

Weekendturen var igen placeret i august og endnu engang henlagt til Elisefarm i Sverige. I år havde vi lejet hele Elisefarm og alle havde fået gode værelser. Til stor fortrydelse for flere kvindelige medlemmer havde den unge gartner - som sidste år var en stor beundre af Juhu `s pigernes træning – ikke fundet anledning til at indtage sin udsigtspost.
Middagen blev indtaget i golfklubben restaurant og det høje niveau fra sidste år havde fået endnu en tak opad. Det var en fremragende middag, hvor kassereren helt uventet havde fundet lidt penge, så klubben betalte drikkevarerne.
Efter sædvanligt socialt samvær efter middagen fandt de fleste hovedpuden i fornuftig tid.
Næste morgen var der storstilet start fra første tee. Ikke alle var lige heldige og Hans Henrik fandt anledning til en bemærkning om, at han havde været så uheldig, ” at såfremt han købte en kirkegård ville folk holde op med at dø ”
Om aftenen var der galla middag efter vi mødtes på terrassen til et glas champagne med ledsagende frugt. Middagen var placeret lidt sent på aftenen, da der i restauranten skulle afholdes en 80- års fødselsdag og ikke uventet tog After Rock hurtigt del i denne festlighed.
Tilbage i klubhuset fik den gode stemning lige et ekstra nøk godt hjulpet på vej af festlige historier. Festudvalget og specielt Grete havde forberedt en omskrivning af en gammel sang med tilhørende rumsterstang og til stor jubel for forsamlingen fremførte festudvalget en meget overbevisende forestilling. Helge Kjærulff Schmidt`s performance af tilsvarende sang ” vi er alle i samme båd ” i Hornbækrevyen 1944 vil til evighed stå i baggrunden.
Der var mange højdepunkter denne aften, men mange oplevede ikke et af de helt store. Hen på aftenen valgte Karl Erik at drage til køjs. Stor var han forbavselse, da han prøvede at komme ind, men tjenerpersonalet havde været så venlige at aflåse alle døre. Hovedarangør Joe trådte i karakter og drog af sted med Karl Erik og vendte tilbage efter en halv time og meddelte, at nu var den klaret ved hjælp af en stige, en heltemodig indsats og tagvinduet til Hans Henriks værelse.
Dagen derpå blev igen prøvet kræfter med ” sandhelvedet ” i form af Elisefarms bane. Noget må vi have lært fra dagen før, idet scores var langt bedre på dag 2.
Ved den efterfølgende lunch kunne Joe på vegne af festudvalget overrække de gennemgående præmier for 2 matcher til vinderen Mogens med flotte 68 point og Finn F. som runner up med stabile 61 point.

Første efterårsmatch blev spillet på Fredensborg med frokost hos Kirsten og sidste match var henlagt til Møn. Iøvrigt første gang klubmesterskabet skulle afgøres i sidste match.

Generelforsamling og julematch var traditionelt henlagt til Mølleåen

Klubmester 2008: Mogens Rosenqist
Højeste gennemsnit 2008: Mogens Rosenqist
Flotteste julehat: Sigrid
Flotteste juleslips: Karl Erik