Logo

Året 2007.
Åbningsmatchen i Fredensborg og herefter Køge og Roskilde.

Weekend turen i juli var selvvalgt lagt i hænderne på et seks mand/kvinde udvalg, som havde fået strikket et flot program sammen med en tur til Sverige og base i Elisefarm, godt en halv time kørsel fra Malmø.
Et mindre antal medlemmer kunne ikke vente og drog allerede fredag morgen ” hensidan ” og spillede Eslövs. Da de bravt kæmpende spillere kom frem til hul 18 blev de glædeligt overrasket over, at flere andre medlemmer var ankommet og kunne tilkendegive deres bifald med det flotte korte indspil.
Planen var herefter, at de som kendte vejen til Elisefarm kørte først og viste vej. Pludselig og uden varsel var der opbrud og da støvskyerne lagde sig på parkeringspladsen, stod de som ikke kendte vejen tilbage og så måbende efter vejviserne, som bare var forsvundet.
Elisefarm viste sig at være et helt fantastisk sted, hvor vi udover at have vores helt egen klubhus – fuldt møbleret stor villa med dejlige stuer og vidunderligt køkken/alrum og helt nye værelser på 1. st. sal – i gå afstand fra Golfklubbens Restaurant, som var af høj kvalitet og nærmede sig gourmet niveau.<
Fredag aften- efter en glimrende middag - blev kæmpekøkkenet hurtigt det foretrukne tilholdssted.
Lørdag skulle banen på Elisefarm brændes af og derudover havde de enkelte hold fået tildelt opgaver som skulle løses inden aften.
Hjemme i klubhuset var der ” summen ” i de små arbejdsgrupper med at forberede aftenens opgaver. Efter endnu en vellykket middag var der et meget varieret udvalg af indslag.
Efter disse muntre indslag lykkedes det os at gå de 200 m tilbage til klubhuset uden at miste nogen på vejen og køkkenet blev indtaget til yderligere socialt samvær. I lighed med andre forhåndværende Rockgrupper havde vores ” JU HU piger ” valgt at genopstå i et forrygende comeback under præmieuddelingen for dagens match.
Som aftenen gik frem stod det klart, der var stemning for morgenbadning kl. 07.00 næste morgen i swimmingpoolen. Da de ” determinerede ” vedr. dette arrangement naturligvis var blandt de sidste, som gik i seng besluttede de at udskyde øvelsen til kl. 08.00 til stor fortrydelse for tilskurerne som næste morgen havde stillet stole op og sad på rad og række og ventede med kaffe og tilråb fra kl. 07.00
Banen om søndagen var Brösjö Kloster.

Dragsholms Golfklub lagde bane til næste match efterfulgt af en runde på Vallø, som egentlig skulle have været den nye bane i Greve, men en misforståelse gjorde dette umuligt.

Generalforsamlingen og julearrangement blev atter afholdt i Mølleåerns klublokaler.

Klubmester 2007: Hans Henrik
Højeste gennemsnit 2007: Hans Henrik
Flotteste julehat: Birgit NL
Flotteste juleslips: Helge