Logo

Året 2006.
Åbningsmatchen næsten traditionelt i Fredensborg, Næste match blev et nyt spændende bekendtskab med banen i Rønnede. Efterfølgende spillede vi Korsør.
Weekend turen i august var lagt i hænderne på Tove, Karl Erik og Helge som havde valgt at gentage succesen fra det sydlige af Jylland nærmere betegnet ved Flensborg Fjord med base i lejrskolen ved Bækken.
Flere medlemmer havde valgt at tyvstarte på Åbenrå Golfbane, hvilket bragte dem i stand til at vælge de bedste senge på Bækken, da de var tidligt fremme. Men alle fandt en seng og kun Hans Henrik som ankom lidt senere måtte lede efter et sengeleje.
Lørdag morgen optræk til lidt forvirring, idet holdene skulle tilrettes, så der kunne dannes et delvist ”invalidehold”. Ved ankomsten til Alssund Golfbane viste det sig dog, at den megen flytten rundt var forgæves, idet der slet ikke var nogen golfvogn.
Efter middagen om aftenen blev Højskolesangbogen fundet frem og blev afsunget fra start til næsten slut. Dommeren over sangpræstationerne blev dømt inhabil, men det hele gik dog op i en højere enhed i løbet af aftenen
Næste morgen af sted til Haderslev, som for flere var et godt bekendtskab fra året før.

Sidste match var henlagt til det nye golfanlæg ved Trelleborg.

Årets generalforsamling og julematch var atter henlagt Mølleåen.

Klubmester 2006 Hans Henrik
Højeste gennemsnit 2006 Hans Henrik
Flotteste julehat Sigrid
Flotteste juleslips ( nyskabelse ) Helge