Logo

Året 2004.
Åbningsmatch på Hedeland og efterfølgende blev spillet Fredensborg og Roskilde. Et forsøg med at spille disse matcher fredag aften faldt ikke heldigt ud, da de sidste hold først kom i mål samtidig med mørket.

Weekendarrangementet - dette år i august - var igen en af årets store begivenheder, hvor vi prøvede kræfter med Vejles udfordrende skovbane, samt stiftede bekendtskab med Juelsmíndes smukt anlagte bane. Indkvarteringen på Vejle Vandrehjem var en positiv oplevelse – omend singlerne fandt det noget ensomt at tilbringe natten alene i et rum med 4 – 6 senge.
Joe og Else havde modigt stillet deres ” Vejlehjem ” til rådighed som klubhus. Udover en drøftelse med naboerne omkring lydniveau på en smuk melodi forløb klubaftenerne fortrinligt. Det skal bemærkes, at Else endnu engang havde tryllet med sin specielle ” opskrift ” på Græsk Farsbrød.
Af uransaglige grunde var der en stigende tendens til, at der sluttes tidligere om aftenen bl.a. på aften 2 - til værtsparrets store fortrydelse-. Et par medlemmer ofrede sig dog, så alle kunne gå glade og veltilfredse til ro – måske lidt sent.

Efterårsmatchen blev for første gang henlagt til Møn`s dejlige bane.

Generalforsamlingen og julematch på Mølleåen.

Klubmester 2004 Sigrid
Højeste gennemsnit Sigrid
Flotteste julehat Sigrid